Snij- en plooiwerk van alle metalen
Perfectie van één tot honderden plooiwerken

Steelko is in de mogelijkheid van het plooien van al uw metaalwerk. Dit gebeurt op maat en in het eigen atelier in Turnhout. Platen uit inox, aluminium en staal worden voor het snij- en plooiwerk bewerkt op de cnc-machines ( Waterjet ). Deze moderne machines zorgen ervoor dat er tot drie meter lang geplooid kan worden.

Kleine en grote bestellingen

De computergestuurde machines en de ervaren vaklui kunnen nauwkeurig snij- en plooiwerk in Turnhout leveren. U mag rekenen op perfect maatwerk, ook wanneer u maar één stuk bestelt of een grote oplage nodig heeft. Grotere bestellingen worden zonder problemen geleverd.

Strakke levertermijnen

Het bedrijf uit de provincie Antwerpen staat bekend om zijn stipte leveringen. Daarom plant het uw bestelling ook graag in om u tegen het juiste tijdstip van uw order te voorzien. Maar neem gerust ook contact op voor dringende bestellingen.

Diverse technieken

Op die manier biedt Steelko u een brede variatie aan om uw metaalconstructie te bewerken tot het gewenste resultaat. Afhankelijk van uw doel wordt het snij- en plooiwerk of de las- en smeedwerken toegepast door de vakmannen voor een totaal afgewerkt product. Aarzel niet om Steelko te contacteren voor uw volgende opdracht. U krijgt meteen alle advies met wat het bedrijf voor u kan doen en een vrijblijvende offerte. Vraag gerust ook meer informatie over bepaalde diensten en werkwijzen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ADVIESVERLENEND

OOG VOOR KWALITEIT