Ervaar geen beperkingen op uw smeedwerken
Prachtige creaties van smeedijzer

Wat er allemaal mogelijk is met smeedijzer ontdekt u pas wanneer u de veelzijdigheid van Steelko heeft ontdekt. De ervaren vaklui van het bedrijf gaan aan de slag met uw voorstellen en wensen om tot nauwkeurige smeedwerken te komen. Ook combinaties van materialen hoeft u maar te vragen aan de zaak.

Eigen atelier

Net als het maken van een metaalconstructie of het uitvoeren van laswerken gebeuren deze smeedwerken in Turnhout in het eigen atelier. De vaklui werken uw plannen tot in de puntjes uit zodat eventuele rondingen, hoekjes en kantjes tot hun recht komen nadat de deuren, leuningen en balustrades zijn geplaatst.

Diverse toepassingen

Ziet u een leuke plek in uw woning, appartement of kantoor waar u met smeedijzer wenst te werken? Laat het dan weten aan Steelko en een ontwerp wordt omgezet in een passende constructie.

Kies voor smeedwerk bijvoorbeeld bij:

  • metalen deuren
  • stalen ramen
  • pivoterende metalen deuren
  • sierpoorten
  • hekwerken

Onbeperkte keuze

Voor het ontwerp van uw product zijn er echt geen beperkingen. U kan een eigen ontwerp aangeven dat tot in de kleinste details wordt uitgewerkt. Heeft u geen idee, dan kiest u gerust uit één van de eerder ontworpen creaties. Een moderne of een klassieke stijl, staal of inox gecombineerd met glas of hout, het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die u aangeboden worden. Laat enkel smeedwerken plaatsen zoals u ze altijd al voor ogen had. Bij Steelko worden deze uitgewerkt volgens uw dromen. Bestel ze meteen voor een snelle plaatsing.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ADVIESVERLENEND

OOG VOOR KWALITEIT