Maatwerk voor uw metaalconstructie
Vakkundig las- en smeedwerk

Steelko is een bedrijf dat meer dan 25 jaar ervaring heeft in het produceren van uw metaalconstructie op maat. In het atelier in Turnhout worden constructies gemaakt als poutrels maar dit kunnen ook materialen zijn voor de inrichting van uw woning zoals trapleuningen, balustrades, bordessen,…

Verfijnde afwerking

Bij las- en smeedwerken wordt wel eens gedacht aan grote en koude metalen constructies voor de nijverheid of andere bedrijven. Dit kan de Antwerpse firma zeker leveren, maar ook toepassingen voor het interieur al dan niet gecombineerd met glas, hout of andere materialen met een gedetailleerde afwerking behoren tot de mogelijkheden.

Voor iedere doelgroep

De realisaties van Steelko zijn geschikt voor zowel de industrie, architecten als voor de particuliere markt. Het team produceert en levert de materialen. Daarnaast ondersteunt het de aannemer tijdens het plaatsen van poutrels en het laswerk op de werf. Regel zeker een afspraak om de mogelijkheden van uw project op maat te bespreken.

Materiaalkeuze

Na de goedkeuring van het design en de keuze van het materiaal - mogelijkheden zijn bijvoorbeeld staal, aluminium of rvs - gaat de productie van start. Weet dat de opties hierbij onuitputtelijk zijn, of het nu gaat om een renovatie van poorten, leuningen, deurkrukken of andere geclassificeerde elementen, het bijplaatsen van een leuning of de herstelling van een decoratiestuk. Op zoek naar een gespecialiseerde producent voor uw metaalconstructie? In Turnhout bent u aan het juiste adres bij Steelko. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. U ontvangt een ontwerp op maat van uw wensen en project.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ADVIESVERLENEND

OOG VOOR KWALITEIT