Laswerken voor stevige metaalconstructies
Lassen is een echt vak bij Steelko

Steelko in Turnhout is uw specialist in alle soorten las- en metaalwerken op maat van uw plannen en ideeën. Geen enkel laswerk vormt een probleem voor het bedrijf. Lassen voor industriële doeleinden tot het maken van de toegangspoorten van uw huis en tuin, het wordt allemaal vakkundig gelast en geproduceerd.

Op uw maat

Waar andere bedrijven standaard oplossingen aanbieden voor las- en smeedwerken voor uw metaalconstructie maakt Steelko het allemaal op maat. Wat u ook voor ogen heeft, het wordt voor u gemaakt.

Vraag advies voor:

  • algemene las- en herstellingswerken zowel industrieel als privé
  • oplassen van slijtstukken, bijvoorbeeld met hardox
  • metaalbouw
  • staal, inox of aluminiumconstructies
  • metaalpoorten
  • trappen in metaal

Doorlopende service

Een nieuwigheid dat het bedrijf voorziet, is dat het voor laswerken vanuit Turnhout een 24/7u service kan aanbieden. Dit wil zeggen dat de gecertificeerde lassers en fotolassers binnen het uur na de bestelling zich naar de locatie begeven waar de werken uitgevoerd moeten worden. Zo verleent het een perfecte service aan het cliënteel in België en Nederland.

Metaalconstructies

Wenst u eens te overlopen welke mogelijkheden er allemaal voorhanden zijn wanneer u voor metaal kiest? Zeker als particulier zal u versteld staan van de opties om uw interieur een echte meerwaarde te bieden. Bekijk zeker de recente realisaties van de firma en u zal voldoende inspiratie verzamelen voor uw project. Professioneel lassen van kleine tot grote constructies laat u over aan een specialist. Contacteer snel Steelko om de werken te bespreken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ADVIESVERLENEND

OOG VOOR KWALITEIT