Alle las & smeedwerken bij Steelko in Turnhout
Ontdek hoe veelzijdig metaal kan zijn

Steelko in Turnhout is een jong bedrijf dat werd opgericht door een aantal collega’s die elk minstens 25 jaar ervaring in de metaalsector hebben. Na al deze jaren samen te hebben gewerkt, kozen ze ervoor om de handen in elkaar te slaan voor het leveren van alle las & smeedwerken aan de bouwsector maar ook aan particulieren.

Lassen & metaalconstructies

De firma uit de provincie Antwerpen is gespecialiseerd in laswerken en het produceren van uw metaalconstructie in staal, inox of aluminium. Deze constructie kan eventueel geleverd worden in combinatie met houten, glazen of andere toetsen. Ook verzorgt het bedrijf al uw snij- en plooiwerk tot een lengte van 3.000 mm.

Alle toepassingen

Verder is Steelko uw partner in het leveren en plaatsen van trappen, leuningen, balustrades (eventueel in combinatie met glas), poorten, smeedwerken, loopbruggen, luifels, overkappingen, overdekte speelplaatsen,… Het team adviseert u met plezier en helpt u graag mee zoeken naar een gepaste oplossing voor uw project.

Doorlopende service

Nieuw is de 24/7u service in laswerken. De gecertificeerde lassers komen binnen het uur na uw order naar de locatie waar de werken uitgevoerd moeten worden. Voor de bouwsector voorziet het een formule waarbij balken of liggers in verschillende profielen met of zonder voetplaten, doken of bevestigingen, al dan niet voorzien van boorgaten, binnen de 24 uur op werven aangeleverd worden. Indien deze materialen moeten gegalvaniseerd worden, zal de levertermijn 72 uur bedragen. Voor las & smeedwerken in Turnhout en omgeving contacteert u meteen Steelko. Uw project wordt gedetailleerd uitgewerkt. Bekijk alvast enkele van de recente realisaties om inspiratie op te doen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

ADVIESVERLENEND

OOG VOOR KWALITEIT